Toamnă 2021

Mieruko-chan

Passione
12 episoade · TV Ongoing 見える子ちゃん
7.47

Miko este o  fată de liceu obișnuită a cărei viață se va schimba complet atunci când începe să vadă niște monștri hidoși. Chiar dacă este complet terifiată, Miko își continuă viața de zi-cu-zi, pretinzând că nu vede ororile din preajma ei. Ea trebuie să îndure frica pentru a-și putea proteja prietena, pe Hana. Îmbinând horrorul și comedia, Mieruko-chan spune povestea unei fete care încearcă să se descurce cu paranormalul pur și simplu fiind indiferentă față de el.

Takt Op. Destiny

Madhouse, MAPPA
? episoade · TV Ongoing takt op.Destiny
8.01

Într-o zi, un meteorit negru a căzut asupra lumii, iar de atunci lumea s-a schimbat complet. Meteoritul a produs niște monștri grotești numiți D2, care au început să își facă de cap. Acești D2 au banat toată muzica, care era singurul lucru capabil de a îi învinge. Dar au fost câțiva oameni care s-au împotrivit acestor D2. Acești oameni sunt niște femei care dețin puterea muzicii, numite Muzicante. Și mai sunt și oameni care conduc aceste femei numiți, Conductori.

 

Anime-ul are loc în America în anul 2047, care a fost ruinată datorită acestor D2. Takt, un Conductor, și partenera lui Muzicantă, Destiny. Takt dorește să readucă muzica în lume, în timp ce Destiny dorește să distrugă D2.